Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV Bänk Rupana 150x50x50cm

4350 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Indisk TV bänk i massivt shesamträ, fyra lådor och öppet mittfack med ett löstagbart hyllplan. Handtag i svart metall.
Bredd 150x Djup 50x Höjd 50cm.
Vikt 39 kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till en värld av elegans och funktionalitet med vår TV Bänk Rupana. Denna imponerande indiska TV-bänk, tillverkad i massivt shesamträ, är skapad för att förena skönhet och användbarhet på ett harmoniskt sätt. Med sin omsorgsfullt utformade design och högkvalitativa material är detta en möbel som kommer att förgylla ditt hem.

TV Bänk Rupana är inte bara ett visuellt mästerverk, den är även praktisk med fyra rymliga lådor som erbjuder generöst med förvaringsutrymme för dina ägodelar. Dessutom har den ett öppet mittfack med ett löstagbart hyllplan, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina behov.

Handtagen i svart metall, både runda och eleganta, ger en modern kontrast till den varma bruna färgen i shesamträet. Helsockel nedtill ger stabilitet och balans åt möbeln, medan den snygga listen upptill ger en extra touch av elegans.

Med dimensionerna 150 cm i bredd, 50 cm i djup och 50 cm i höjd är TV Bänk Rupana väl avvägd och passar smidigt in i olika utrymmen. Dess vikt på 39 kg garanterar att den är stabil och pålitlig för att hålla dina ägodelar säkra.

Det bästa är att TV Bänk Rupana levereras färdigmonterad i kartong, vilket gör monteringen enkel och bekväm. Du kan snabbt och problemfritt njuta av denna vackra möbel i ditt hem.

Med sin tidlösa skönhet och funktionalitet är TV Bänk Rupana det perfekta tillskottet till ditt hem. Den är en investering i stil och användbarhet som kommer att höja din inredning och skapa en harmonisk atmosfär i ditt rum. Upplev lyxen av TV Bänk Rupana och låt den bli stjärnan i ditt vardagsrum.Artikelnummer:
mblm03-150-13

Möbler
Övrigt