Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Köpmansdisk Joradar 175x45x87cm

6950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Indisk köpmansdisk i massivt shesamträ med sex större och tio mindre lådor för praktisk och bra förvaring. Kupade handtag i svart metall.
Bredd 175x Djup 45x Höjd 87cm.
Vikt 74kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.

Upplev en smak av indisk elegans och praktiskitet med vår köpmansdisk Joradar. Denna exklusiva indiska byrå, tillverkad av massivt shesamträ, är inte bara en fantastiskt vacker möbel, utan också en utmärkt förvaringslösning för ditt hem.

Med sex rymliga större lådor och ytterligare tio mindre lådor, har du gott om utrymme att organisera och förvara alla dina ägodelar på ett effektivt sätt. Oavsett om det är kläder, smycken, dokument eller andra viktiga tillhörigheter, kommer Joradar att ge dig den förvaringskapacitet du behöver utan att kompromissa med stilen.

De eleganta kupade handtagen i svart metall kompletterar perfekt den bruna nyansen av shesamträet och ger en sofistikerad touch till byråns design. Denna kombination av träets naturliga skönhet och den moderna metallen skapar en visuellt tilltalande kontrast och ger möbeln en unik karaktär.

Med måtten 175 cm i bredd, 45 cm i djup och 87 cm i höjd är Joradar en mångsidig möbel som kan passa in i olika delar av ditt hem. Oavsett om du väljer att placera den i sovrummet, vardagsrummet eller hallen, kommer den att bli ett imponerande inslag i din inredning.

För att göra det ännu bekvämare för dig kommer Joradar färdigmonterad och förpackad i en stadig kartong. Du behöver inte oroa dig för komplicerade monteringsprocesser eller extra arbete - du kan snabbt och enkelt njuta av denna fantastiska möbel så fort den anländer till ditt hem.

Ge ditt hem en touch av indisk mystik och elegans med vår köpmansdisk Joradar i massivt shesamträ. Utforska dess generösa förvaringsutrymmen och upplev den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Skapa en inbjudande atmosfär och imponera på dina gäster med denna vackra möbel som kommer att vara ett centrum för uppmärksamhet i vilket rum den än placeras.Artikelnummer:
mbwfc043-185-WA-13

Möbler
Övrigt