Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Console Nimbai 35x40x80cm

3450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Stilrent konsolbord i skandinavisk design tillverkat i massivt indiskt shesamträ med tre lådor, ben och handtag i svartlackerad metall. Läckert konsolbord passande in i flera av hemmets rum.
Bredd 135x Djup 40x Höjd 80cm.
Vikt 42kg.

Material: Massivt shesamträ.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong, endast ben monteras på konsolbordet.

Upplev elegans och funktionalitet på sitt bästa sätt med vårt Console Nimbai konsolbord. Denna möbel är en hyllning till skandinavisk design och tillverkad med omsorg och precision för att förhöja din inredning. Console Nimbai är tillverkat av massivt indiskt shesamträ och utstrålar en tidlös skönhet som kommer att bli en favorit i ditt hem.

Med sitt stilrena utseende och skarpa linjer passar detta konsolbord smidigt in i olika rum i ditt hem. Oavsett om det är i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, kommer det att bli en iögonfallande detalj som förgyller din inredning. Det är en möbel som inte bara är vacker att se på utan också praktisk med tre lådor för förvaring av dina ägodelar.

Console Nimbai har en perfekt balans mellan trä och metall. Med ben och handtag i svartlackerad metall, skapas en kontrast som ger en modern touch till det annars klassiska shesamträet. Den skiftande bruna färgen ger konsolbordet en varm och inbjudande känsla som skapar en harmonisk atmosfär i ditt hem.

Med dimensioner på 135 cm i bredd, 40 cm i djup och 80 cm i höjd, är detta konsolbord tillräckligt stort för att vara praktiskt, samtidigt som det är tillräckligt smidigt för att passa in i olika utrymmen. Console Nimbai är också stabil med en vikt på 42 kg, vilket garanterar att den är byggd för att hålla och vara en värdefull möbel i många år framöver.

När det gäller montering är Console Nimbai enkel att sätta ihop. Den levereras färdigmonterad i kartong, och du behöver bara montera benen på konsolbordet. Detta sparar tid och gör det möjligt för dig att njuta av din nya möbel omedelbart.

Ge ditt hem en touch av skandinavisk elegans och funktionalitet med Console Nimbai. Det är inte bara en möbel, det är en investering i stil och bekvämlighet som kommer att berika ditt hem på många sätt. Skapa en inbjudande atmosfär med detta fantastiska konsolbord som kommer att imponera på dig och dina gäster.Artikelnummer:
NAC-CON-533-WA-04

Möbler
Övrigt