Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Gujarat brun 100x60x42cm

3450 kr
stockstatus Finns ej i lagret
Produktbeskrivning:

Soffbord i massivt akaciaträ, låda och öppet fack. Ben i metall
Bredd 100x Djup 62x Höjd 42cm.
Vikt 35 kg.

Material: Massivt akaciaträ, metall.
Färg: Brun.
Färdigmonterad i kartong.
Endast ben monteras på möbeln.

Soffbord Gujarat är mycket mer än bara en möbel, det är en unik konstnärlig skapelse som kommer att höja din inredning till en helt ny nivå. Det här soffbordet förenar modern design, praktisk funktionalitet och användning av högkvalitativa material på ett sätt som är helt unikt.

När du först möter detta soffbord är det lätt att förstå att det är något utöver det vanliga. Tillverkat av massivt akaciaträ med eleganta metallben, är det en hyllning till både naturens skönhet och den moderna designens precision. Akaciaträets naturliga skönhet och värme framhävs av kontrasten mot de snygga metallbenen.

Men det är inte bara materialen som imponerar; det är också designen som fångar ögat. Rundade hörn på soffbordets sidor ger en unik och förtrollande estetik som genomsyrar hela möbeln. Benen är inte bara funktionella, de är konstverk i sig, vinklade och smidigt monterade in i bordets underskiva, vilket ger en känsla av svävande elegans. Lådfronten är elegant slät och saknar traditionella handtag, vilket förstärker den moderna och minimalistiska designen.

Förutom sin enastående estetik är Soffbord Gujarat också praktisk. Det erbjuder generöst med förvaringsutrymme med lådor på båda långsidorna och ett stort genomgående fack, vilket gör det enkelt att organisera och förvara dina föremål på ett snyggt och ordnat sätt.

Med dimensioner på 100 cm i bredd, 62 cm i djup och 42 cm i höjd passar detta soffbord perfekt som en central del av ditt vardagsrum eller loungemiljö. Möbeln levereras färdigmonterad i kartong, och endast benen behöver monteras på plats, vilket gör det till en enkel och smidig process.

Soffbord Gujarat är inte bara en möbel; det är ett konstverk som uttrycker din personliga stil och känsla för modern elegans och funktionalitet. När du väljer detta soffbord för ditt hem, väljer du inte bara en möbel, du väljer en upplevelse. Ge din inredning en modern och konstnärlig touch med Soffbord Gujarat i massivt akaciaträ och metall, och låt det bli ett samtalsämne och en konstnärlig centralpunkt i ditt hem.Artikelnummer:
RE-MIX20-BR-01

Möbler
Övrigt