Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

TV bänk Harrow Vit L180x D45x H50cm

3650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

TV Bänk Vit. 
Bredd 180x Djup 45x Höjd 50cm.
Vikt 43 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Uppgradera din heminredning med vår eleganta TV-bänk Harrow från den stilfulla Glossy-serien. Med sina moderna dimensioner på L180 x D45 x H50 cm och högblanka vita ytor är denna TV-bänk ett fantastiskt tillskott till ditt hem. Dess enkla, rena design och avsaknad av synliga beslag ger den ett tidlöst utseende som passar perfekt in i det moderna hemmet.

Harrow TV-bänk har en praktisk och välorganiserad layout. I mitten finner du en rymlig låda, perfekt för att förvara fjärrkontroller, kablar eller andra TV-relaterade tillbehör. Ovanför lådan finns ett öppet fack som ger dig möjlighet att visa upp din favorit elektronik eller dekorationer på ett stilfullt sätt.

En av de mest imponerande egenskaperna är hur smidigt lådorna glider på sina skenor, vilket gör det enkelt att komma åt dina prylar och hålla allt organiserat. De utsvängda benen ger inte bara möbeln extra stabilitet utan även en touch av elegans och ger den en snygg och luftig look.

Harrow TV-bänk är praktiskt taget redo att användas direkt ur förpackningen eftersom den levereras färdigmonterad och väl skyddad i kartong. Dess högblanka vita finish ger den en tidlös och fräsch känsla som kommer att förgylla ditt hem i många år framöver.

Med två dörrar, en låda och ett öppet fack, erbjuder TV-bänk Harrow från Glossy-serien den perfekta balansen mellan stil och funktionalitet. Varför inte ge ditt moderna hem en uppgradering med denna vackra och praktiska TV-bänk?Artikelnummer:
GTV-1620-180-V-04

Möbler
Övrigt