Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Tidningsställ Tunbridge Svart 50x35x42cm

850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Exklusivt Tidningsställ Svart.
Bredd 50x Djup 35x Höjd 42cm.
Vikt 6 kg.
Material: MDF.
Färg: Svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Tidningsställ Tunbridge är en liten pjäs som förenar exklusivitet med funktion i ett elegant paket. Med sina måtten på 50 cm i bredd, 35 cm i djup och 42 cm i höjd är detta tidningsställ både praktiskt och stilfullt.

Det som gör Tidningsställ Tunbridge så speciellt är dess genomtänkta design. Möbeln är utrustad med tre generösa tidningsfack som erbjuder gott om plats för att organisera dina tidningar, magasin och andra läsbara material. Upptill har det ett smakfullt handtag i aluminium som gör det enkelt att bära runt och flytta efter behov. Dessutom är Tidningsställ Tunbridge utrustat med hjul, ett i varje hörn, vilket gör att det enkelt kan rullas undan eller flyttas runt i rummet, vilket ger dig en flexibel och bekväm lösning.

Det stabila tidningsstället har en modern och stilfull design och finns tillgängligt både i vitt och svart för att passa din personliga smak och din heminredningsstil. Den högblanka svarta ytan ger en känsla av elegans och modernitet, vilket är typiskt för Glossy-serien.

För din bekvämlighet är Tidningsställ Tunbridge färdigmonterat och noggrant förpackat i en kartong, vilket innebär att du kan använda det direkt utan besvärlig montering.

Sammanfattningsvis är Tidningsställ Tunbridge från Glossy-serien en exklusiv möbel som inte bara erbjuder praktisk förvaring utan också en modern och elegant design. Med sin snygga finish och funktionella egenskaper blir detta tidningsställ förhoppningsvis en stor favorit i din heminredning.Artikelnummer:
G1121-S-03

Möbler
Övrigt