Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Tidningsställ Dover Vit 50x35x42cm

850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Exklusivt Tidningsställ Vit.
Bredd 50x Djup 35x Höjd 42cm.
Vikt 6 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Tidningsställ Dover är inte bara ett praktiskt förvaringsmöbel, det är en exklusiv inredningsdetalj som lyfter din heminredning till en ny nivå. Med sina dimensioner på 50 cm i bredd, 35 cm i djup och 42 cm i höjd är detta tidningsställ både funktionellt och stilfullt.

Det som gör Tidningsställ Dover så speciellt är dess genomtänkta design. Möbeln har tre rymliga tidningsfack som ger dig gott om plats att organisera dina tidningar, magasin och andra läsbara material. Upptill har det en elegant aluminiumhandtag som gör det enkelt att bära runt och flytta efter behov. Dessutom är Tidningsställ Dover utrustat med hjul, ett i varje hörn, vilket gör att det smidigt kan rullas undan eller förflyttas i rummet, vilket ger en flexibel och användarvänlig lösning.

Det stabila tidningsstället har en modern design och är tillgängligt i både vitt och svart för att passa din personliga stil och ditt heminredningskoncept. Den högblanka vita ytan ger en känsla av lyx och modernitet som är karakteristisk för Glossy-serien.

För din bekvämlighet är Tidningsställ Dover färdigmonterat och noga förpackat i en kartong, vilket innebär att du kan använda det direkt utan krånglig montering.

Sammanfattningsvis är Tidningsställ Dover från Glossy-serien en exklusiv möbel som inte bara erbjuder praktisk förvaring utan också en modern design och en touch av lyx. Med sina eleganta detaljer och funktionella egenskaper är detta tidningsställ kanske en kandidat till att bli en oumbärlig del av din heminredning.Artikelnummer:
G1121-V-03

Möbler
Övrigt