Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Wigtown Vit 80x80x36cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Vit.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 36cm.
Vikt 50 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbord Wigtown är inte bara ett soffbord, det är ett konstverk som definierar modern elegans och funktionalitet. Med sina dimensioner på 80x80x36 cm är detta soffbord ett mästerverk som är skapat för att förena form och funktion i det moderna hemmet.

Det som gör Soffbord Wigtown så unikt är dess intelligenta design. Bordet är utrustat med tre hyllplan, varav det nedersta planet är fast och de två övre hyllplanen är förenade med en axel som löper i hörnet av bordskanten. Detta gör det möjligt för de övre hyllplanen att snurra 360 grader och ställas in i olika positioner, vilket ger en oändlig variation av kombinationer för hur bordet kan se ut. Du kan anpassa det efter ditt eget sinne och ändra dess utseende när du vill.

Soffbord Wigtown är en sällsynt kombination av exklusivitet och funktionalitet. Dess högblanka vita yta ger den en lyxig och modern känsla som passar perfekt in i det moderna hemmet. Möbeln är färdigmonterad och packad noggrant i en kartong, vilket gör det enkelt att ta i bruk utan krånglig montering.

Detta soffbord är även tillgängligt i svart färg om du önskar en annan estetisk dimension. Med Soffbord Wigtown får du inte bara ett praktiskt och vackert möbelstycke, utan också ett konstverk som kommer att vara samtalsämnet i ditt hem.

Sammanfattningsvis är Soffbord Wigtown från Glossy-serien ett unikt och exklusivt tillskott till det moderna hemmet. Med sin oändliga variationsmöjlighet och sin moderna design är detta soffbord mer än bara en möbel, det är ett konstverk som speglar din personliga stil och kreativitet.Artikelnummer:
G1119-V-04

Möbler
Övrigt