Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Warrington Vit (svart glastopp) 110x60x39cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Warrington Vit/Svart, (svart härdad glastopp). 
Bredd 110x Djup 60x Höjd 39 cm.
Vikt 38 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Warrington är ett högglansigt och praktiskt bord som kommer att bli en stilren inredningsdetalj i ditt hem. Med sin svarta härdade glastopp ger det en modern och elegant touch till ditt vardagsrum.

Bordet är tillverkat av MDF och färdigmonterat i kartong. Detta innebär att du snabbt och enkelt kan ta det från kartongen och placera det där du vill ha det i rummet. Soffbordet har en bredd på 110 cm, djup på 60 cm och höjd på 39 cm vilket gör det perfekt för mindre rum eller för att skapa en minimalistisk känsla i ett större rum.

Soffbordet har fyra lådor, två på varje kortsida, vilket innebär att hela bordets innervolym används till förvaring. Lådorna har metallskenor som gör att de öppnas och stängs enkelt och smidigt. Med det stora runda handtaget som förbinder lådorna på varje kortsida, ger det en exklusiv och modern känsla till möbeln.

Soffbordet är högglansigt i vitt och svart, vilket gör att det ofta kan matchas med andra möbler i hemmet. Det är också enkelt att hålla rent och fräscht då högglansiga ytor oftast är enkla att torka av med en trasa.

Detta soffbord är ett praktiskt val för dig som vill ha en elegant möbel med mycket förvaring. Det passar perfekt för mindre rum eller om du vill ha en minimalistisk känsla i ditt vardagsrum. Med sin moderna design och smarta förvaringslösningar kommer det att bli en favorit bland möblerna i ditt hem.Artikelnummer:
GCT-1601-110-V-04

Möbler
Övrigt