Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Sothport Svart (svart glastopp) 110x60x39cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Southport Vit/Svart, (svart härdad glastopp). 
Bredd 110x Djup 60x Höjd 39 cm.
Vikt 38 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Sothport i svart och vitt högglans är en riktigt praktisk och stilren möbel som kommer att passa perfekt i ditt hem. Med sin härdade svarta glastopp blir det en snygg detalj som verkligen sticker ut. Dessutom är soffbordet färdigmonterat och redo att användas direkt ur kartongen.

Det som gör Sothport så praktiskt är de två lådorna på båda kortsidorna som går på smidiga metallskenor för enkel öppning och stängning. Detta gör att du enkelt kan förvara dina tidningar, fjärrkontroller eller annat smått och gott på ett praktiskt och snyggt sätt. Soffbordet har också ett stort runt vitt handtag som förbinder lådorna på varje kortsida.

Designen på Sothport är verkligen elegant med en högglansig svart bas och vita handtag, vilket skapar en stilren kontrast. Den högglansiga ytan på soffbordet gör att det reflekterar ljuset på ett mycket vackert sätt, vilket ger en känsla av lyx och elegans.

Soffbordet är tillverkat av MDF, vilket ger en stadig konstruktion som tål daglig användning. Den högkvalitativa konstruktionen tillsammans med den snygga designen gör Sothport till en möbel som du kommer att älska att använda och visa upp i ditt hem.

Sammanfattningsvis är Soffbordet Sothport en praktisk och stilren möbel som passar perfekt för förvaring och som ett vackert blickfång i ditt hem. Med högkvalitativa material och smarta detaljer är detta en möbel som du kan njuta av i många år framöver.Artikelnummer:
GCT-1601-110-S-04

Möbler
Övrigt