Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Seascale Svart 100x100x36cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Seascale Svart. 
Bredd 100x Djup 100x Höjd 36 cm.
Vikt 35 kg.
Material: MDF.
Färg: Svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Låt oss presentera Soffbord Seascale Svart - en unik och modern möbel som kommer att lyfta inredningen i ditt hem till en ny nivå. Med en högglansig svart yta och tvådelad design som kan snurras 360 grader, är detta soffbord mer än bara en plats att ställa dina drinkar eller böcker på.

Soffbordet Seascale Svart är tillverkat av högkvalitativt MDF-material och har en slät, glansig finish som ger det en sofistikerad och elegant känsla. Den tvådelade designen innebär att du enkelt kan rotera överdelen för att avslöja en praktisk förvaringslösning på undersidan, vilket gör detta soffbord både snyggt och funktionellt.

Bordskroppen står på två eleganta bågformade metallunderreden som ger en modern och minimalistisk känsla till möbeln. Metallen ger också en spännande kontrast till den svarta högglansiga ytan på bordet och ger det en extra touch av stil och elegans.

Om du har en modern inredning i ditt hem, kommer detta soffbord definitivt att passa in och höja stilen ytterligare en nivå på ditt vardagsrumsmöblemang. Soffbordet Seascale Svart är färdigmonterat vid leverans och kommer förpackat i en kartong för att göra det enkelt att ställas på plats och njuta av direkt efter leverans. Så varför inte ta steget och uppgradera din vardagsrumsinredning med detta fantastiska soffbord idag?Artikelnummer:
G1128-100-S-04

Möbler
Övrigt