Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Preston Vit 100x100x36cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Preston Vit. 
Bredd 100x Djup 100x Höjd 36 cm.
Vikt 35 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till soffbordet Preston - det perfekta tillägget till ditt hem! Detta eleganta soffbord har en modern och stilren design som garanterat kommer att imponera på dina gäster. Tillverkat av högkvalitativt MDF-material med en högglansig vit finish, ger detta soffbord ett fräscht och modernt intryck i vilket rum det än placeras.

Preston Vita soffbord är 100 cm x 100 cm stort och 36 cm högt, vilket ger gott om utrymme för dina personliga tillhörigheter. Det är enkelt att hålla rent och torka av vid behov. Det mest spännande med detta soffbord är dess smarta förvaringslösning. Soffbordet är tvådelat med en över- och underdel, och överdelen kan snurras 360 grader för att ge tillgång till förvaringsutrymmet på båda sidor av underdelen. Du kan enkelt förvara tidningar, fjärrkontroller, eller andra föremål, vilket gör det till det perfekta soffbordet för dig som vill hålla ordning i ditt hem.

Det eleganta kromade metallunderredet ger en snygg kontrast till den vita högglansiga ytan på bordet. Med färdigmontering i kartong, behöver du inte oroa dig för några besvärliga monteringsinstruktioner, utan du kan enkelt placera det i det rum du önskar.

Preston Vita soffbord är en perfekt kombination av stil och funktionalitet. Det ger dig möjlighet att förvara dina saker på ett enkelt och effektivt sätt samtidigt som det ger ditt hem en modern och snygg touch. Skapa en härlig atmosfär i ditt vardagsrum med soffbordet Preston!Artikelnummer:
G1128-100-V-04

Möbler
Övrigt