Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Newcastle Vit med svart glastopp 110x60x35cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Vit med svart glastopp.
Bredd 110x Djup 60x Höjd 35cm.
Vikt 45 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Omonterad i kartong.

Soffbord Newcastle är en mästerlig skapelse som framkallar modern elegans och funktionalitet i ditt hem. Med sina dimensioner på 110x60x35 cm är detta soffbord en harmonisk förening av form och funktion som tar din inredning till en ny nivå av sofistikation.

Det som gör Soffbord Newcastle så utmärkande är dess unika och smarta design. Bordet har en högglans vit yta med en svart härdad glastopp som ger en omisskännlig känsla av lyx och modernitet. Det är ett verkligt konstverk som förenar kontraster på ett fascinerande sätt.

Mitten av bordet är präglat av ett genomgående öppet fack som erbjuder generöst med volymförvaring. Detta fack är öppet från båda långsidorna, vilket gör det enkelt att nå dina favoritböcker, tidningar eller dekorationer. På kortsidorna finns subtila svarta dekorband som tillför en extra dimension till möbelns estetik och ger den en unik och exklusiv touch.

Soffbord Newcastle är omonterad, men oroa dig inte, monteringen är enkel och kräver endast fyra delar samt glasskivan. Du kan snabbt och smidigt få denna möbel på plats i ditt hem och njuta av dess skönhet och funktionalitet.

Detta soffbord är utformat för att passa perfekt in i det moderna hemmet och lyfta fram din personliga stil. Oavsett om det används som en praktisk förvaringslösning eller som ett konversationsstycke i vardagsrummet, kommer Soffbord Newcastle att göra ett starkt intryck och få dig att känna dig stolt över ditt val.

I sammanfattning är Soffbord Newcastle från Glossy-serien en unik och exklusiv möbel som erbjuder det bästa av modern design och funktionalitet. Med sin högklassiga estetik och smarta förvaringslösning är detta soffbord en kärnkomponent i det moderna hemmet och en källa till beundran och inspiration.Artikelnummer:
G1610-110-V-04

Möbler
Övrigt