Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Maryport Svart 120x120x36cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Maryport Svart. 
Bredd 120x Djup 120x Höjd 36 cm.
Vikt 39 kg.
Material: MDF.
Färg: Svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till Maryport Svarta soffbord, en unik möbel som kommer att förändra ditt vardagsrum på ett elegant sätt! Det här soffbordet har en elegant och modern design som utstrålar en sofistikerad känsla. Tillverkat av högkvalitativt MDF-material med en högglansig svart finish ger detta soffbord en snygg och stilig känsla som kommer att imponera på dig och dina gäster.

Maryport Svarta soffbordet har en generös storlek på 120 cm x 120 cm och en höjd på 36 cm, vilket ger gott om plats för att placera dina personliga tillhörigheter på. Detta soffbord är också utrustat med en innovativ förvaringslösning. Soffbordet är tvådelat med en över- och underdel och överdelen kan snurras 360 grader för att avslöja en förvaringsplats på båda sidorna av underdelen. Detta ger dig gott om plats att förvara tidningar, böcker och andra föremål, så att du kan hålla ditt vardagsrum snyggt och organiserat.

Den snygga och stilrena designen av Maryport Svarta soffbord kombinerar den högglansiga svarta ytan med två bågformade kromade metallunderreden, vilket ger en subtil men tydlig kontrast. Detta ger soffbordet en modern och lyxig känsla som passar perfekt in i alla moderna inredningsstilar.

Maryport Svarta soffbord kommer färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt för dig att placera det precis där du vill utan att behöva oroa dig för några komplicerade monteringsinstruktioner.

Maryport Svarta soffbord är det perfekta valet för den stilmedvetna konsumenten som vill ha en elegant och praktisk möbel för sitt vardagsrum. Med sin innovativa förvaringslösning, moderna design och högkvalitativa material, kommer detta soffbord att förbättra ditt vardagsrum på ett snyggt och funktionellt sätt. Artikelnummer:
G1128-S-04

Möbler
Övrigt