Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Lancaster Vit 120x120x36cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Lancaster Vit. 
Bredd 120x Djup 120x Höjd 36 cm.
Vikt 39 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till Lancaster Vita soffbord, det ultimata valet för ditt moderna hem! Detta fantastiska soffbord har en elegant och sofistikerad design som verkligen kommer att imponera på dig och dina gäster. Tillverkat av högkvalitativt MDF-material med en högglansig vit finish ger detta soffbord en modern känsla som passar in i många olika typer av inredningsstilar.

Lancaster Vita soffbord har en generös storlek på 120 cm x 120 cm och en höjd på 36 cm vilket ger gott om plats för att placera dina personliga tillhörigheter på. Med sin eleganta och slimmade design är det också enkelt att rengöra och torka av vid behov. Men det som verkligen skiljer detta soffbord från andra liknande möbler är dess innovativa förvaringslösning. Soffbordet är tvådelat med en över- och underdel och överdelen kan snurras 360 grader för att avslöja en förvaringsplats på båda sidorna av underdelen. Detta ger dig gott om plats att förvara tidningar, böcker och andra föremål, så att du kan hålla ditt vardagsrum snyggt och organiserat.

Den snygga och stilrena designen av Lancaster Vita soffbord kombinerar den vita högglansiga ytan med två bågformade kromade metallunderreden, vilket ger en subtil men tydlig kontrast. Soffbordet kommer färdigmonterat i kartong så att du kan placera det precis där du vill utan att behöva oroa dig för några besvärliga monteringsinstruktioner.

Lancaster Vita soffbord är det perfekta valet för den stilmedvetna konsumenten som vill ha både funktion och stil. Med dess innovativa förvaringslösning, eleganta design och högkvalitativa material, kommer detta soffbord att ge ditt hem den extra touch av elegans som kanske behöver. Skäm bort dig själv med soffbordet Lancaster och njut av ett unikt snygg bord i ditt vardagsrum!Artikelnummer:
G1128-V-02

Möbler
Övrigt