Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Kingsbridge Vit/Svart 125x65x36cm

2750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Kingsbridge Vit/Svart.
Bredd 125x Djup 65x Höjd 36cm.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Kingsbridge är soffbordet som kommer att ta ditt vardagsrum till nästa nivå. Med en slående högglansig finish i vitt och svart är detta soffbord en modern och stilren möbel som inte kommer att gå obemärkt förbi. Med sina dimensioner på 125x65x36cm passar Kingsbridge perfekt i de flesta vardagsrum.

Det som verkligen skiljer Kingsbridge från andra soffbord är dess mångsidighet. Med en vinklingsbar L-formad del kan du enkelt anpassa bordet efter dina behov och önskemål. Kanske vill du ha en plats att arbeta på medan du tittar på TV, eller så vill du bara ha en extra yta för att placera snacks och drycker på när du har gäster. Med Kingsbridge kan du skapa den perfekta lösningen.

Förutom dess mångsidighet och slående utseende är Kingsbridge också praktisk och enkel att använda. Det kommer monterat och förpackat i en kartong, vilket gör det enkelt att flytta och placera i ditt hem. Dessutom har det en låda med ett elegant aluminiumborstat handtag, vilket ger extra förvaringsutrymme för dina favoritböcker eller fjärrkontroller. Och med hjul på den vinklingsbara delen är det enkelt att flytta runt bordet när du behöverArtikelnummer:
G1127-V/S-03

Möbler
Övrigt