Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Epsom Vit 130x70x45cm

3450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Vit.​
Bredd 130x Djup 70x Höjd 45cm.
Vikt 47 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Låt ditt vardagsrum skina med elegans med vårt Soffbord Epsom från den exklusiva Glossy-serien. Detta soffbord i högglansvitt är en stilfull och funktionell möbel som kommer att ta din inredning till nya höjder. Med generösa dimensioner på 130x70x45 cm är det en perfekt komplement till det moderna hemmet.

Soffbord Epsom har en unik design som sticker ut. Det är utrustat med två lådor från både fram- och baksidan, vilket ger dig totalt fyra rymliga förvaringsutrymmen. Det är den perfekta lösningen för att hålla din vardagsrumsoffas omgivning fri från oorganiserade föremål och samtidigt skapa en snygg och prydlig atmosfär.

Möbelns högblanka vita yta ger den en tidlös och modern känsla som passar perfekt in i det moderna hemmet. De utsvängda benen ger inte bara stabilitet utan ger också en touch av elegans och lyfter fram möbelns design.

En av de stora fördelarna med Soffbord Epsom är att den levereras färdigmonterad och väl förpackad i kartong. Det innebär att du kan njuta av din nya möbel direkt utan att oroa dig för montering eller besvärliga instruktioner.

Sammanfattningsvis är Soffbord Epsom ett måste för den som söker både stil och funktion i sin inredning. Med sina generösa förvaringsutrymmen och moderna utseende är detta soffbord det perfekta tillskottet till ditt moderna hem. Skapa en stilfull och organiserad atmosfär med Soffbord Epsom från Glossy-serien.Artikelnummer:
GCT-1620-130-V-04

Möbler
Övrigt