Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Edinburgh Svart 80x80x36cm

2650 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Svart.
Bredd 80x Djup 80x Höjd 36cm.
Vikt 50 kg.
Material: MDF.
Färg: Svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbord Edinburgh är en sensationell möbel som sätter tonen för modern elegans och mångsidighet i ditt hem. Med sina kompakta dimensioner på 80x80x36 cm är detta soffbord en uttrycksfull konstnärlig skapelse som förenar design och användbarhet på ett förtrollande sätt.

Det som gör Soffbord Edinburgh så extraordinärt är dess genomtänkta design. Bordet är utrustat med tre hyllplan, varav det nedersta planet är fast och de två övre hyllplanen är sammanfogade med en axel som löper genom bordsskivorna. Denna konstruktion möjliggör en otrolig frihet i utformningen då de övre hyllplanen kan snurras 360 grader och placeras i olika positioner. Resultatet är en oändlig mångfald av möjliga kombinationer för hur bordet kan anpassas till din smak och din inredning.

Soffbord Edinburgh är en fusion av exklusivitet och användbarhet. Den högblanka svarta ytan ger möbeln en känsla av lyx och modernitet som passar perfekt in i det moderna hemmet. Möbeln är monterad och noga förpackad i en kartong, vilket gör den enkel att använda direkt utan besvär med montering.

För den som önskar en annan färgsättning, är Soffbord Edinburgh också tillgängligt i en elegant vit nyans. Oavsett färgval är detta soffbord mer än bara en möbel – det är en konstnärlig skapelse som belyser din personliga stil och öppnar upp för kreativitet och variation i din inredning.

I sammanfattning, Soffbord Edinburgh från Glossy-serien är ett enastående och exklusivt tillskott till ditt moderna hem. Med sin omätliga mångfald av möjliga utseenden och sin moderna design blir detta soffbord en central del av ditt hem, och en möbel som skapar samtal och beundran.Artikelnummer:
G1119-S-04

Möbler
Övrigt