Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Cardiff Vit (svart glastopp) 60x60x50cm

1550 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Cardiff Vit (svart härdad glastopp). 
Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 20 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Omonterad i kartong.

Soffbordet Cardiff Vit kan vara värd att titta mer på för den som söker ett stilrent och modernt bord till sitt hem. Det högblanka vita MDF-materialet ger en fräsch och ljus känsla som skapar en avslappnad atmosfär i rummet. Dessutom är bordet utrustat med en svart härdad glastopp som inte bara är snygg att titta på utan också hållbar och lätt att rengöra.

Med måtten Bredd 60x Djup 60x Höjd 50cm är det här soffbordet perfekt för mindre vardagsrum, men kan även användas som sidobord bredvid soffan eller fåtöljen. Bordet har även ett hyllplan undertill som ger extra förvaringsmöjligheter för tidskrifter, böcker eller annat som du vill ha nära till hands.

Soffbordet kommer omonterat i en kartong, men det är enkelt att sätta ihop själv med hjälp av de medföljande instruktionerna. För den som vill ha ett större bord kan man enkelt sätta ihop två stycken till en större enhet på 120x50cm.

Med sin enkla och minimalistiska design passar Cardiff soffbord in i vilket rum som helst och kan bli den perfekta inredningsdetaljen för den som söker både stil och funktionalitet. 

 Artikelnummer:
GCT-1602-V-03

Möbler
Övrigt