Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Blackpool Vit (svart glastopp) 105x105x39cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Soffbord Blackpool Vit/Svart, (svart härdad glastopp). 
Bredd 105x Djup 105x Höjd 39 cm.
Vikt 39 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Blackpool är en elegant och praktisk möbel som passar perfekt till alla typer av vardagsrum. Med sin svarta härdade glastopp ger den en modern och exklusiv känsla till rummet samtidigt som den vita högglansiga finishen ger en fräsch och ljus touch.

Möbeln är tillverkad av MDF-material av högsta kvalitet, vilket garanterar lång hållbarhet och stabilitet. Soffbordet är också färdigmonterat i kartong, vilket gör det enkelt att installera direkt i ditt hem utan behov av extra arbete.

Blackpool soffbord har två lådor på båda sidorna som är utrustade med metallskenor som gör att de kan öppnas och stängas på ett smidigt och enkelt sätt. Lådorna ger gott om förvaringsutrymme för allt från fjärrkontroller till tidningar och andra vardagsrumstillbehör. Det stora runda handtaget som förbinder lådorna på varje sida ger en elegant touch till möbeln och gör att den sticker ut från mängden.

Soffbordet Blackpool har en generös storlek på 105x105 cm vilket gör att det passar perfekt i både mindre och större rum. Med en höjd på 39 cm kan du enkelt placera den bredvid din soffa eller favoritfåtölj utan att den tar upp för mycket utrymme i rummet.

Sammanfattningsvis är Blackpool soffbord en perfekt blandning av funktion och elegans som ger ett stilfullt och praktiskt tillskott till ditt vardagsrum. Med sina två lådor och generösa storlek ger den gott om förvaringsutrymme samtidigt som dess moderna och exklusiva utseende gör att den passar perfekt in i de flesta moderna hem.Artikelnummer:
GCT-1601-105-V-03

Möbler
Övrigt