Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Reading Vit (svart glastopp) 80x45x79cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skänk Reading Vit (svart härdad glastopp).
Bredd 80x Djup 45x Höjd 79cm.
Vikt 39 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Om du söker efter en möbel som kommer att ge ditt hem en känsla av modern elegans, titta inte längre än Skänk Reading Vit. Denna skänk är tillverkad av högkvalitativ MDF och är färdigmonterad. Med en bredd på 80 cm, en djup på 45 cm och en höjd på 79 cm, har den en passande storlek utan att ta upp för mycket utrymme i ditt rum.

Skänk Reading Vit har en elegant svart härdad glastopp som framhäver dess högglansiga vita färg och ger den ett modernt utseende. De fyra dörrarna och två lådorna är förenade av ett stort runt dekorativt handtag i svart, vilket ger möbeln en unik och distinkt design.

Bakom varje dörrpar finns ett hyllplan, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme för dina föremål. Det löstagbara hyllplanet är perfekt för att organisera allt från bok- och tidskriftsamlingar till elektroniska enheter och heminredning. De högglansiga vita dörrarna och svarta handtagen ger ett elegant intryck och tillför en touch av modernitet till rummet.

Skänk Reading Vit kan bli ett utmärkt val av möbel för dig som söker efter en praktisk förvaringslösning som också har ett modernt uttryck.Artikelnummer:
GBU-1601-80-V-04

Möbler
Övrigt