Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Gloucester Vit (svart glastopp) 140x45x79cm

4450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skänk Gloucester Vit (svart härdad glastopp).
Bredd 140x Djup 45x Höjd 79cm.
Vikt 59kg.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.

Om du söker efter en möbel som kombinerar funktionalitet och modernitet, är kanske Skänk Gloucester Vit den perfekta lösningen för dig. Denna stora skänk är tillverkad av högkvalitativ MDF och har en bredd på 140 cm, en djup på 45 cm och en höjd på 79 cm, vilket ger dig gott om utrymme för att organisera och förvara dina saker.

Med sin högglansiga vita färg och svarta härdade glastopp ger Skänk Gloucester Vit en modern och stilren känsla till ditt hem eller kontor. De fyra dörrarna och två lådorna har ett stort runt dekorativt handtag i svart, vilket förbinder varje dörrpar och lådan ovanför, och ger möbeln en unik och elegant design.

Bakom varje dörr finns ett löstagbart hyllplan, vilket ger dig gott om förvaringsutrymme och flexibilitet att organisera dina saker precis som du vill ha det. Det högglansiga vita materialet och de svarta handtagen ger en minimalistisk känsla till rummet och passar in i hemmets alla rum eller på kontoret.

Skänk Gloucester Vit är en stilren möbel som kommer att bli förvaringsfavorit i ditt hem eller kontor. Med dess stora storlek och flexibla förvaringsutrymme är det den perfekta möbeln för dig som söker efter en funktionell lösning som också ger en modern touch till rummet. Och med möbeln färdigmonterad direkt i kartongen, kan du snabbt och enkelt uppgradera ditt hem eller kontor med denna snygga skänkArtikelnummer:
GBU-1601-V-04

Möbler
Övrigt