Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Matbord March Svart (svart glastopp) Diam 120cm, höjd 76cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Matbord Svart, svart glastopp.
Diam 120cm, höjd 76cm.
Vikt 40 kg.
Material: MDF.
Färg: Svart, högglans.
Omonterad i kartong.
(Bilden visar ett vitt bord).

Matbord March är en imponerande möbel som utstrålar modern design och elegans. Med en diameter på 120 cm och en höjd på 76 cm är detta runda matbord en följsam kombination av form och funktion som kommer att bli en iögonfallande mittpunkt i din inredning.

Det som gör Matbord March så unikt är dess distinkta och genomtänkta design. Bordet har en högblank svart yta med en matchande svart glastopp, vilket ger en sofistikerad och modern estetik som passar perfekt in i det moderna hemmet. 

De fyra kraftiga benen är konstnärligt utformade för att skapa ett öppet klot i mitten av bordet, vilket ger både en unik visuell effekt och ökar stabiliteten i möbeln. Den kraftiga bordskanten kompletterar den moderna designen och ger en extra touch av robusthet.

Matbord March är inte bara en praktisk möbel för måltider, utan även ett konstverk som ger en modern atmosfär till ditt hem. Dess eleganta och exklusiva design gör det till en idealisk passform för både köket och matsalen, och det kan kombineras med olika stilar av moderna stolar för att skapa en personlig och unik inredning.

Möbeln levereras omonterad och är noggrant förpackad i en kartong, men monteringen är enkel och smidig. När du har fått detta matbord på plats kommer det genast att höja din inredning till en ny nivå av stil och elegans.

Sammanfattningsvis är Matbord March en extraordinär möbel som inte bara är praktisk utan också en konstnärlig skapelse. Med sin imponerande design och högklassiga finish blir detta matbord en storfavorit i hemmet, vilket garanterat drar igång ett intressant samtalsämne om möbeldesign bland dina middagsgäster.Artikelnummer:
GDT-1601-S-01

Möbler
Övrigt