Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Matbord Brandon Vit (svart glastopp) Diam 120cm, höjd 76cm

2950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Matbord Vit, svart glastopp.
Diam 120cm, höjd 76cm.
Material: MDF.
Färg: Vit och svart, högglans.
Färdigmonterad i kartong.
Högglans i vitt. Möbeln är omonterad och förpackad i kartong.

Matbord Brandon är en verklig statement-möbel som förenar modern design med imponerande elegans. Med sin generösa diameter på 120 cm och höjd på 76 cm är detta runda matbord en perfekt balans mellan form och funktion, och det kommer att bli en central del av din inredning.

Det som gör Matbord Brandon så unikt är dess originella och genomtänkta design. Bordet har en högblank vit yta med en svart härdad glastopp, vilket ger en kontrastrik och elegant estetik som är karakteristisk för Glossy-serien. 

De fyra kraftiga benen är speciellt utformade för att skapa ett öppet klot i mitten av bordet, vilket ger en ovanlig och spektakulär design som blir samtalsämnet vid middagsbjudningar. Denna design ger även extra stabilitet och styrka åt bordet.

Matbord Brandon är inte bara en praktisk möbel för måltider, den är också ett konstverk som ger en modern touch till ditt hem. Dess eleganta och exklusiva design gör det till en perfekt passform för både köket och matsalen, och det kan kombineras med olika stilar av moderna stolar för att skapa en unik och personlig inredning.

Möbeln levereras omonterad och är noga förpackad i en kartong, men monteringen är enkel och snabb. När du har satt upp detta matbord kommer det genast att höja din inredning till en ny nivå av stil och elegans.

Sammanfattningsvis är Matbord Brandon en extraordinär möbel som inte bara är funktionell utan också konstnärlig. Med sin imponerande design och högklassiga finish kommer detta matbord bli en favorit i det moderna hemmet. Artikelnummer:
GDT-1601-V-01

Möbler
Övrigt