Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Bokhylla Alton Vit 60x40x165cm

2450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Bokhylla Alton Vit.
Bredd 60x Djup 40x Höjd 165cm.
Vikt 26 kg.
Material: MDF.
Färg: Vit, högglans.
Omonterad i kartong.

Bokhylla Alton Vit är en modern och stilren möbel som ger ett fräscht och elegant intryck i rummet. Den kubiska och rena designen passar in i de flesta heminredningar och ger en extra touch av stil. Med fem rymliga hyllplan ger denna bokhylla gott om plats för att organisera och visa upp dina böcker, fotoramar och andra dekorativa föremål.

Tillverkad av högkvalitativt MDF-material, är denna bokhylla både robust och hållbar, medan den högglansiga vita lackerade ytan ger en enkel och sofistikerad finish. Bokhyllan levereras omonterad i en praktisk kartong för enkel transport och montering.

Metallrören i kromad finish som håller upp hyllplanen ger en stilfull och modern kontrast till den vita högglansiga ytan. Detta ger bokhyllan en unik touch av elegans och styrka.

Bokhylla Alton Vit är också flexibel i sin användning, då den passar att sätta ihop två eller flera hyllor för att skapa en större enhet. Detta gör den till en mångsidig möbel som kan anpassas efter dina behov både nu och i framtiden.
 Artikelnummer:
G1808D-60-V-04

Möbler
Övrigt