Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Xidi Vit 95x40x190cm

7450 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Snyggt asiatiskt Vitrinskåp i vitt med glasdörrar, klarglas och lådor. Kupade handtag och låsbeslag med nyckelsprint i silversvart metall.
Bredd 95x Djup 40x Höjd 190cm.
Vikt 58 kg.

Material: Trä.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Utforska en värld av förtrollande skönhet med Xidi Vitrinskåp. Detta exceptionella möbelstycke, inspirerat av Asiens rika kulturarv, är en smältdegel av elegans och funktionalitet som kommer att föra in en unik och tidlös atmosfär till ditt hem.

Xidi Vitrinskåp är en visuell fröjd. Dess gnistrande kritvita yta fungerar som ett oskrivet blad där du kan rama in dina mest älskade föremål. Den rena, enkla vita färgen passar smidigt in i en mängd olika inredningsstilar, från modern minimalism till traditionell charm.

Denna möbel är mer än bara en förvaringsplats; det är en plattform för konst. Glasdörrarna på Xidi Vitrinskåp är fönster till dina skatter. Klart glas låter ljuset dansa in och belysa dina ägodelar på ett magiskt sätt. 

Varje detalj är noggrant utformad för att lyfta fram den asiatiska influensen. Kupade handtag och låsbeslag i silversvart metall ger en touch av gåtfullhet och elegans. Nyckelsprintet ger säkerhet och en touch av asiatsik ton.

Xidi Vitrinskåp erbjuder både stil och volym. Med två rymliga lådor nedtill och två dörrar med klart glas på övre delen har du gott om plats att organisera och visa upp dina ägodelar. Det är den perfekta balansen mellan estetik och funktion.

Tillverkat av högkvalitativt trä är detta vitrinskåp både hållbart och vackert. Dess färdigmonterade design i kartong gör det till ett bekvämt tillskott till ditt hem.

Xidi Vitrinskåp är mer än bara möbel; det är en inbjudan att utforska skönheten i asiatisk design och konst. Låt detta skåp bli kronjuvelen i ditt hem, en plats där du kan stolt visa upp dina skatter och låt det påminna dig om den fascinerande världen bortom dess dörrar. Välkommen till en värld av elegans, mystik och funktion med det asiatiska Vitrinskåpet Xidi.Artikelnummer:
ASA-LM15-V

Möbler
Övrigt