Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Vitrinskåp Hizou Vit 100x40x200cm

6750 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatiskt vitt vitrinskåp med glasdörrar och två lådor, tre hyllplan coh botten i skåpet. Klarglas i dörrarna.
Bredd 100x Djup 40x Höjd 200cm.
Vikt 62 kg.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Kritvit.
Färdigmonterad i kartong.

Hizou vitrinskåp speglas av asiatisk design som tar dig med på en resa till mystikens och elegansens värld. Detta fantastiska kinainspirerade skåp kommer att föra en touch av österländsk skönhet och praktik in i ditt hem.

Med sina två klarglasdörrar upptill, var och en utsmyckad med tre enkla spröjsar framför glaset, erbjuder Hizou en fantastisk inramning för dina mest uppskattade föremål. Bakom dessa dörrar hittar du tre rymliga hyllplan och en generös botten, vilket ger gott om plats för dina exklusiva samlingar.

Nedtill finns två lådor, varje en prydd med dekorativa rektangulära asiatiska beslag. Matchande rektangulära metallbeslag med en nyckelsprint pryder dörrarna, vilket ger skåpet en asiatisk och charmig känsla.

Skåpet står stadigt på ben och är tillverkat av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF, vilket säkerställer dess hållbarhet och långvariga skönhet. Synliga gångjärn på dörrarna är smakfullt samordnade med de övriga metallbeslagen och ger en helhetsintryck av enhet och stil.

Med sina mått på 100 cm i bredd, 40 cm i djup och 200 cm i höjd är Hizou ett magnifik möbel som inte bara förför med sin eleganta design utan också med sin funktionella användning. Det är en möbel som tar dig med på en fascinerande resa genom Asiens skatter direkt i ditt eget hem.

Hizou vitrinskåp är nytillverkat i en täckande vit färg och levereras färdigmonterat i kartong, vilket gör det till den perfekta följeslagaren för att skapa en atmosfär av asiatisk skönhet och förtrollning i ditt hem.Artikelnummer:
AIA02-V-chn

Möbler
Övrigt