Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk / TV bänk Beifei Orange 160x45x70cm

6150 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Skänk / TV-bänk Orange med fyra dörrar och tre lådor, ett hyllplan bakom dörrarna.
Bredd 160x Djup 45x Höjd 70cm.
Vikr 39 kg.

Material: Trä. 
Färg: Orange.
Färdigmonterad i kartong.

Beifei skänk är ett mästerverk i levande orange som bär på en känsla av asiatisk elegans och modern funktionalitet. Med fyra dörrar och tre lådor erbjuder denna möbel dig gott om förvaringsutrymme samtidigt som det förhöjer din inredning.

Varje dörrpar är smyckat med dekorativa asiatiska bronsbeslag som ger dem en konstnärlig touch och en genuin asiatisk finish. Nyckelsprinten för låsning av dörrarna ger en autentisk känsla.

Skänken står på ben och har synliga utvändiga gångjärn som lägger till extra karaktär och elegans. Patinerade kanter på möbeln ger den en tidlös och värdig atmosfär.

Beifei skänk är tillverkad av högkvalitativt trä och handtillverkad med noggrannhet. Den orange färgen ger den ett fräscht och unikt utseende som sticker ut i in din inredning.

Med dimensionerna 160 cm i bredd, 45 cm i djup och 70 cm i höjd är denna möbel perfekt som både en TV-bänk och en skänk för att förvara och visa upp dina ägodelar. Och det bästa av allt - det levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan njuta av dess skönhet direkt utan krångel med montering.Artikelnummer:
AB-TV019-O-03

Möbler
Övrigt