Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Soffbord Yang Röd 110x60x50cm

2850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Asiatiskt Soffbord röd med lådor från båda långsidorna, två genomgående öppna förvaringsfack.
Bredd 110x Djup 60x Höjd 50cm.
Vikt 22 kg.

Material: Trä.
Färg: Röd.
Färdigmonterad i kartong.

Soffbordet Yang Röd är en extraordinär asiatisk möbel som inte bara erbjuder praktisk förvaring utan också infuserar ditt hem med en karakteristisk röd färgpalett. Med lådor i mitten på båda långsidorna och två genomgående öppna förvaringsfack på sidorna, kombinerar detta soffbord funktionalitet med konstnärlig design.

Designen präglas av kupade handtag på lådorna och de svängda fötterna nedtill, vilket ger möbeln en autentisk asiatisk atmosfär. Soffbordet är inte bara en praktisk möbel utan också en konstnärlig skapelse som bryter av och förhöjer ditt rum.

Färgen röd är kraftfull och symboliserar passion, energi och lycka. Yang Röd är inte bara en möbel, det är en statement-piece som tillför liv och värme till ditt hem. Den röda färgen ger en känsla av dynamik och kan vara det perfekta tillskottet för att skapa en iögonfallande inredning.

Med måtten Bredd 110x Djup 60x Höjd 50cm erbjuder soffbordet generöst med utrymme, och dess vikt på 22 kg gör det lätt att placera och flytta efter behov.

Soffbordet är handtillverkat av trä och färdigmonterat i kartong. De fina kupade handtagen i bronsmetall och de patinerade kanterna bidrar till en genuin asiatisk finish, vilket ger möbeln en unik karaktär.

Yang Röd levereras färdigmonterat i kartong och är redo att integreras i ditt hem direkt. Det här är inte bara ett soffbord; det är en möbel som talar för sig själv och skapar en levande och inspirerande atmosfär i ditt rum.Artikelnummer:
AB-B512-110-R-05

Möbler
Övrigt