Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Zhawan Orange glas 196x46x91cm

6950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Kinaskänk orange med fyra skjutdörrar, klarglas i dörrarna. Ett löstagbart hyllplan i skänken.
Bredd 196x Djup 46x Höjd 91cm.
Vikt 68 kg.

Material: Trä. 
Färg: Orange.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina handtag i bronsmetall. Patinerade kanter på skänken bidrar till en genuin asiatisk finish.

Zhawan skänk är en levande orange skapelse som bär på en känsla av asiatisk prakt och funktionalitet. Med sina fyra skjutdörrar och klarglasinramning erbjuder den en kombination av förvaring och skönhet som kommer att lysa upp ditt hem.

Varje dörr har ett elegant spröjs framför glaset som ger möbeln en konstnärlig touch och en autentisk asiatisk känsla. Sockeln nedtill och den snygga kantlisten upptill ger skänken en balanserad och distinkt design.

Zhawan skänk är handtillverkad med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. De infrästa rektangulära bronshandtagen i dörrarna är både praktiska och eleganta, och de patinerade kanterna ger möbeln en äkta asiatisk charm.

Tillverkad av högkvalitativt trä och med dimensionerna 196 cm i bredd, 46 cm i djup och 91 cm i höjd är Zhawan skänk en imponerande möbel som kan användas för att förvara och visa upp dina ägodelar på ett elegant sätt. Dessutom levereras den färdigmonterad i en kartong, så du kan omedelbart njuta av dess lysande skönhet i ditt hem. Zhawan skänk är en orange pärla som kommer att lysa upp ditt rum med sin asiatiska prakt.Artikelnummer:
AB-C456-O-08

Möbler
Övrigt