Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Teng Blå 180x39x85cm

7950 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Stor asiatisk Blå Skänk med sex dörrar och sex lådor, ett hyllplan bakom dörrarna.
Bredd 180x Djup 39x Höjd 85cm.
Tre nyckelsprintar ingår til denna skänk.

Material: Trä.
Färg: Blå.
Färdigmonterad i kartong.

Skänk Teng är inte bara en möbel, det är en källa till storslagenhet och förtrollande elegans i din inredning. Med tre dörrpar och sex övre lådor är denna kinaskänk en mästerlig harmoni mellan stil och funktion.

Varje dörrpar är smyckat med rundade bronsbeslag, vars nyckelsprint ger en autentisk asiatisk känsla och en konstnärlig detalj. De tre dörrparen skapar ett blickfång som inte går obemärkt förbi.

Skänk Teng är ett verk av hantverk och precisionsarbete, med detaljrikedom som sträcker sig till de fina bronsbeslagen och handtagen. De utvändiga gångjärnen är som smycken för möbeln, och de patinerade kanterna på skänken ger den en djup och karakteristisk asiatisk finish.

Tillverkad av högkvalitativt trä och med dimensionerna 180 cm i bredd, 39 cm i djup och 85 cm i höjd är Skänk Teng en mäktig möbel som är svår att förbise. Och som pricken över i:et levereras den färdigmonterad i en kartong, så du kan snabbt och smidigt införliva detta asiatiska mästerverk i ditt hem. Skänk Teng är den blå skatten av asiatisk elegans som kommer att göra ditt rum oförglömligt.Artikelnummer:
AB-C341-B-08

Möbler
Övrigt