Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Taotta Svart 162x43x87cm

6850 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Kinaskänk Taotta Svart.
Bredd 162x Djup 43x Höjd 87cm.
Material: Trä.
Färg: Svart. 
Färdigmonterad i kartong.

Kinaskänk Taotta Svart är en unik möbel som definitivt kommer att ta plats i ditt hem. Den har en svart finish som ger den en tidlös och elegant känsla. Möbeln är tillverkad av trä, vilket ger den en naturlig känsla och hållbarhet. 

Möbeln har två dörrar och åtta lådor som ger dig gott om utrymme för förvaring av dina saker. Bakom dörrarna finns ett löstagbart hyllplan som gör det möjligt att anpassa skänken efter dina behov. Du kan använda den för att förvara allt från böcker och papper till prydnadsföremål och andra personliga tillhörigheter. 

En av de mest unika egenskaperna hos denna Kinaskänk är dess individuella struktur. Skiftningar och variationer i ytskiktet ger varje möbel en unik karaktär som gör den till ett unikt tillskott till ditt hem. Den är handtillverkad med fina beslag och handtag i bronsmetall, vilket ger möbeln en autentisk asiatisk känsla. De dekorativa asiatiska bronsbeslagen med nyckelsprint för låsning av dörrarna ger möbeln en klassisk och traditionell touch. Skänken är individuell i struktur, skiftningar och variationer i ytskiktet förekommer och ger varje möbel ett unikt id. Artikelnummer:
AB-C434-2-SV-01

Möbler
Övrigt