Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Nitzie Vit Glasdörr/lådor 140x40x87cm

5450 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Kinaskänk Vit med tre dörrar och tre lådor, klarglas i dörrrana. Ett hyllplan bakom varje dörr.
Vikt 58 kg.

Bredd 140x Djup 40x Höjd 87cm.
Nytillverkad kinaskänk i täckande vit färg, lådor med dekorativt rektangulärt asiatiskt beslag.

Material: Massivt pinjeträ och mdf.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.

Nitzie skänk är ett mästerverk i vitt som bär på en känsla av asiatisk elegans och modern funktionalitet. Med tre dörrar och tre lådor erbjuder detta skåp dig gott om förvaringsutrymme för dina ägodelar samtidigt som det förhöjer din inredning.

Klarglasdörrarna är smyckade med enkla spröjs som ger dem en konstnärlig touch och låter dina ägodelar lysa fram. Bakom varje dörr finns ett rymligt hyllplan för att organisera och visa upp dina föremål på ett vackert sätt.

Skänken är nytillverkad och klädd i en täckande vit färg som ger den ett fräscht och tidlöst utseende. Varje låda pryds av dekorativa rektangulära asiatiska beslag, och matchande runda handtag ger dem en modern twist.

Nitzie skänk står på ben och dörrarnas infästning har synliga gångjärn som ger den en autentisk känsla. Pärlsponten på bakväggen inne i vitrindelen är en fin detalj som lägger till extra karaktär.

Tillverkat av högkvalitativt massivt pinjeträ och MDF är denna skänk byggd för att hålla och behålla sin skönhet över tid. Dess yttermått på 140 cm i bredd, 40 cm i djup och 87 cm i höjd gör det till en idealisk möbel för att komplettera ditt hem och förvara dina ägodelar med stil. Och det bästa av allt - det levereras färdigmonterat i en kartong, så du kan snabbt njuta av dess skönhet utan krångel med montering.Artikelnummer:
CA3DC08-GLA-V

Möbler
Övrigt