Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Kam Vit 140x38x76cm

4950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Kinaskänk Vit med fyra dörrar och ett löstagbart hyllplan bakom varje dörrpar. Massiv lackad träskiva i återvunnen alm.
Bredd 140x Djup 38x Höjd 76cm.
Vikt 32 kg.

Material: Trä. 
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.
Möbeln är handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, dekorativt rektangulärt asiatiskt bronsbeslag med nyckelsprint för låsning av dörrarna. Patinerade kanter på skänken bidrar till en genuin asiatisk finish.

Skänk Kam är en vit skapelse som bär på en känsla av asiatisk prakt och funktionalitet. Med fyra eleganta dörrpar och ett löstagbart hyllplan bakom varje dörrpar, erbjuder den en perfekt balans mellan förvaring och design.

Möbeln har en massiv träskiva i återvunnen alm, vilket ger den en unik och naturlig känsla. De konade ytterbenen ger skänken en karakteristisk asiatisk stil och ett elegant lyft.

Skänk Kam är handtillverkad med stor omsorg och uppmärksamhet på detaljer. De dekorativa rektangulära bronshandtagen är enastående och ger dörrarna en autentisk asiatisk karaktär. Nyckelsprinten för låsningen av dörrarna är en fin detalj som bidrar till möbelns autentiska charm.

Tillverkad av högkvalitativt trä och med dimensionerna 140 cm i bredd, 38 cm i djup och 76 cm i höjd, är Skänk Kam en praktfull möbel som kandiderar att passa in perfekt i ditt hem. Dessutom levereras den färdigmonterad i en kartong, så du kan omedelbart njuta av dess skönhet och funktionalitet. Skänk Kam är den asiatiska skatten som kommer att förgylla ditt rum med sin unika elegans.Artikelnummer:
AB-C395-V-10

Möbler
Övrigt