Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Gaoligong Svart 185x45x88cm

7850 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Stor asiatisk Svart Skänk med fyra dörrar och fyra lådor, ett hyllplan bakom dörrarna.
Bredd 185x Djup 45x Höjd 88cm.
Vikt 67 kg.

Material: Trä och mdf.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong

Låt oss presentera en möbel som inte bara är praktisk utan också bär på en djup känsla av asiatisk charm. Denna stora asiatiska svarta skänk är mer än bara en förvaringslösning; den är en imponerande konstnärlig skapelse som tar din inredning till en helt ny nivå av elegans och unikhet.

Med sina generösa mått på Bredd 185 x Djup 45 x Höjd 88 cm tar skänken plats som en central pjäs i ditt rum. Den svarta färgen ger ett dramatiskt och sofistikerat intryck, och den förenar sig med andra element i rummet för att skapa en harmonisk atmosfär.

Skänk Gaoligong svart är tillverkad av noggrant utvalt trä och MDF-material som garanterar hållbarhet och stabilitet. Njut av praktisk långvarig användning utan att kompromissa med den imponerande estetiken.

De små detaljerna är de som gör den största skillnaden. De fina beslagen och handtagen i silversvart metall är som smycken på denna möbel. Varje gångjärn och patinerad kant ger skänken en känsla av äkthet och äventyr, som om den har berättelser att dela om fjärran platser och historiska resor.

Med fyra dörrar och fyra lådor ger skänken otaliga förvaringsmöjligheter. Bakom dörrarna döljer sig ett hyllplan som är perfekt för att organisera och förvara dina ägodelar. Lådorna erbjuder en praktisk lösning för att hålla mindre föremål organiserade och lättillgängliga. Med denna skänk får du både form och funktion i ett imponerande paket.

Patinerade kanter och silversvarta detaljer ger skänken en genuin asiatisk finish. Det är som om möbeln har en själ som bär på historier och traditioner från avlägsna platser. Den är en påminnelse om den rika kulturen och den unika skönheten i Asien som nu har hittat sin väg in i ditt hem.

Skänk Gaoligong svart är inte bara en möbel, det är en resa till avlägsna platser och en upplevelse av en annan kultur. Låt den föra in en gnista av mystik och elegans i ditt hem, och skapa ett rum som inte bara är praktiskt utan också fullt av karaktär och skönhet.Artikelnummer:
QF18-185-S-AS

Möbler
Övrigt