Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Chu Svart 180x39x85cm

7950 kr
stockstatus Maila för info!
Produktbeskrivning:

Stor asiatisk Svart Skänk med sex dörrar och sex lådor, ett hyllplan bakom dörrarna.
Bredd 180x Djup 39x Höjd 85cm.
Vikt 55 kg.

Material: Trä. 
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Skänk Chu är en imponerande och stor asiatisk skapelse som kommer att ta ditt utrymme till en ny nivå av prakt och skönhet. Med tre dörrpar och sex övre lådor, är denna skänk ett mästerligt exempel på balans mellan förvaring och design.

Varje dörrpar är smyckat med runt bronsbeslag med nyckelsprint, vilket ger en autentisk asiatisk känsla och en konstnärlig touch.  

Skänk Chu är handtillverkad med stor uppmärksamhet på detaljer och fina beslag och handtag i bronsmetall. De utvändiga gångjärnen lägger till extra karaktär till möbeln, medan de patinerade kanterna ger den en genuin asiatisk finish.

Tillverkad av högkvalitativt trä och med måtten 180 cm i bredd, 39 cm i djup och 85 cm i höjd, är Skänk Chu en mäktig möbel som verkligen imponerar. Och det bästa av allt - den levereras färdigmonterad i en kartong, så du kan enkelt integrera detta majestätiska asiatiska mästerverk i ditt hem utan krångel med montering. Skänk Chu är den svarta juvelen av asiatisk elegans som kommer att göra ditt rum oförglömligt.Artikelnummer:
AB-C341-S-99

Möbler
Övrigt