Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Byrå Qinzou Svart 70x47x 96cm

3450 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Kinabyrå Qinzou Svart.
Bredd 70x Djup 47x Höjd 96cm.
Fem lådor med dekorativa bronshandtag i metall.
Material: Trä. 
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.

Välkommen till Kinabyrån Qinzou i svart färg! Denna handtillverkade möbel är tillverkad av trä och har en stilren asiatisk design som kommer att ge ditt hem en snudd av exotisk touch. Med en bredd på 70 cm, djup på 47 cm och höjd på 96 cm, är denna byrå perfekt för att förvara dina kläder, böcker eller andra viktiga föremål.

De fem rymliga lådorna ger gott om plats för alla dina saker, och dekorativa bronshandtagen i metall gör att byrån ser elegant och sofistikerad ut. Den svarta färgen och finishen på möbeln ger den en klassisk och tidlös känsla som passar in i de flesta heminredningar.

Möbeln kommer färdigmonterad i en kartong, så du behöver inte oroa dig för några krångliga instruktioner eller montering. När du får din Kinabyrå Qinzou i din hand, kan du direkt njuta av dess vackra och unika design.

Patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish, och självklart kommer denna kinabyrå ge både intryck och avtryck om den placeras på rätt ställe någonstans i ditt hem!Artikelnummer:
AB-B482-S-05

Möbler
Övrigt