Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Kinaskåp Shanmize Svart 97x43x170cm

7950 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Kinaskåpskåp Svart.
Bredd 97x Djup 43x Höjd 170cm.
Material: Trä.
Färg: Svart.
Färdigmonterad i kartong.
Kinaskåp handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.
Avhämtning Härryda, ej frakt!

Välkommen till en värld av asiatisk design med vårt handtillverkade Kinaskåp i svart. Med en imponerande höjd på 170 cm och en bredd på 97 cm är detta skåp ett perfekt tillägg till ditt hem eller kontor. Skåpet är tillverkat av massivt trä och färgen i en djup svart nyans bidrar till dess tidlösa utseende.

De två dörrarna på skåpet pryds av vackra, dekorativa rektangulära asiatiska bronsbeslag. Skåpet har två hyllplan för förvaring av dina föremål, vilket gör det praktiskt och användbart. Men det är inte bara utseendet på skåpet som gör det speciellt - det är också hållbart och byggt för att hålla och brukar under många år.

Detta Kinaskåp kommer färdigmonterat i en kartong, vilket gör det till en enkel och bekväm lösning för dig som söker en snabb och enkel förändring i ditt rum. Med dess tidlösa elegans och robusta konstruktion är detta Kinaskåp en investering som kommer att hålla i många år framöver. Så förvandla ditt rum till en oas av asiatisk stil med vårt Kinaskåp i svart.Artikelnummer:
AC-100-S-01

Möbler
Övrigt