Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Yingkou Vit B99xD26xH90cm

2850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Avlastningskänk Vit.
Bredd 99x Djup 26x Höjd 90cm.
Vikt 13 kg.

Material: Trä.
Färg: Vit.
Färdigmonterad i kartong.
Grund kinaskänk handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

För den som föredrar en ljusare och mer luftig atmosfär, presenterar vi vår Skänk Yingkou Vit - en tidlös asiatisk klassiker som ger ditt hem en touch av elegans och stil.

Med sina ödmjuka proportioner - 99 cm i bredd, 26 cm i djup och 90 cm i höjd - är denna skänk en mångsidig möbel som passar utmärkt i trånga utrymmen och smala passager. Den är inte bara en praktisk lösning för förvaring utan en konstnärlig skapelse som skapar en känsla av lugn och harmoni i ditt hem.

Skänk Yingkou Vit har två dörrar i mitten och fyra lådor, två på vardera sida, vilket ger gott om utrymme för förvaring. De dekorativa asiatiska bronsbeslaget på dörrarna är inte bara vackert utan har även en praktisk funktion tillsammans med nyckelsprinten för att låsa upp dörrarna, vilket ger en extra känsla av äkthet och mystik.

Tillverkad av trä och smyckad med handgjorda bronshandtag och beslag, utstrålar Skänk Yingkou Vit en känsla av varaktighet och tidlöshet. De patinerade kanterna på möbeln ger den en subtil touch av antik elegans och bidrar till dess autentiska asiatiska finish.

Skänk Yingkou Vit är mer än en möbel, den är en berättelse om enkelt skönhet och tidlös elegans. Den levereras färdigmonterad i en kartong för din bekvämlighet och är en lättskött möbel som passar perfekt i ditt hem.

Så varför nöja dig med det vanliga när du kan välja en möbel som inte bara är praktisk utan också ett konstverk i sig själv? Med Skänk Yingkou Vit väljer du en möbel som kommer att skapa en atmosfär av tidlös skönhet och elegans i ditt hem, oavsett hur du väljer att använda den.Artikelnummer:
AB-D311-V

Möbler
Övrigt