Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Jixi Röd B99xD26xH90cm

2850 kr
stockstatus Maila för bokning!
Produktbeskrivning:

Avlastningskänk Röd.
Bredd 99x Djup 26x Höjd 90cm.
Vikt 13 kg.

Material: Trä.
Färg: Röd.
Färdigmonterad i kartong.

Grund kinaskänk handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

Låt oss presentera vår färgsprakande Kinaskänk Jixi Röd - en möbel som är mer än bara ett funktionellt inslag i ditt hem, den är en explosion av livfull färg och asiatisk mystik som kommer att göra varje ögonblick i ditt hem unikt.

Med dess grunda mått - 99 cm i bredd, 26 cm i djup och 90 cm i höjd - erbjuder denna skänk praktisk förvaring och avlastning. Kinaskänk Jixi Röd är mer än en möbel, den är en konstnärlig skapelse som kommer att lysa upp ditt rum och ditt sinne.

Skänken har två dörrar i mitten och fyra lådor, två på vardera sida, som ger gott om utrymme för att organisera dina ägodelar. De vackra runda asiatiska bronsbeslaget på dörrarna ger en extra dimension av äkthet och asiatisk mystik.

Tillverkad av högkvalitativt trä och smyckad med handgjorda bronshandtag och beslag, utstrålar Kinaskänk Jixi Röd en känsla av varaktighet och exklusivitet. De patinerade kanterna på möbeln ger den en antik touch som bidrar till dess äkta asiatiska finish.

Så varför nöja dig med det vanliga när du kan välja något som verkligen sticker ut? Med Kinaskänk Jixi Röd väljer du en möbel som är en explosion av liv och färg, och som kommer att göra ditt hem till en plats av glädje och inspiration. Låt din personlighet och din kärlek till asiatisk design lysa upp ditt hem med denna unika skänk.
 Artikelnummer:
AB-D311-R

Möbler
Övrigt