Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Så här handlar du!   Avhämtningsplatser   Hemleverans   

Skänk Daxing Blå B99xD26xH90cm

2850 kr
stockstatus Slut på denna leverans
Produktbeskrivning:

Avlastningskänk Blå.
Bredd 99x Djup 26x Höjd 90cm.
Vikt 13 kg.

Material: Trä.
Färg: Blå.
Färdigmonterad i kartong.
Grund kinaskänk handtillverkad med fina beslag/handtag i bronsmetall, patinerade kanter på möbeln bidrar till en genuin asiatisk finish.

För den som söker en smakfull touch av det förgångna, presenterar vi stolt vår Avlastningsskänk Daxing Blå. Denna charmiga avlastningskänk tar dig med på en resa till asiatiska traditioner, med en touch av äventyr och mystik som genomsyrar dess varje detalj.

Med dess ödmjuka proportioner, mäter den 99 cm i bredd, 26 cm i djup och 90 cm i höjd, och den är skapad för att smälta samman med trånga passager och kompakta utrymmen i ditt hem. Kinaskänk Daxing Blå är så mycket mer än bara en praktisk möbel – den är en tidsmaskin som tar dig tillbaka till en svunnen era av hantverk och skönhet.

Denna skänk är inte bara vacker utan även funktionell med sina två dörrar i mitten och fyra lådor, två på varje sida, som ger dig extra förvaringsutrymme. Det dekorativa runda asiatiska bronsbeslaget på dörrarna är inte bara ögongodis utan fungerar tillsammans med nyckelsprinten som lås av dörrarna, vilket ger en extra känsla av autenticitet.

Tillverkad av trä och handtillverkade bronshandtag och beslag ger möbeln en känsla av äkthet och varaktighet. De patinerade kanterna på möbeln lägger till en antik touch som ger den en genuin asiatisk finish.

Kinaskänk Daxing Blå är inte bara en möbel, den är en resa i sig själv, en väv av tidlöshet och skönhet som kommer att förgylla ditt heminredningsschema. Levererad färdigmonterad i en kartong för din bekvämlighet.

Varför nöja dig med det vanliga när du kan välja något som tar dig med på en resa genom tid och rum? Med Kinaskänk Daxing Blå tar du steget in i en värld av historisk charm och förtrollning som kommer att fascinera och inspirera både dig och dina gäster.Artikelnummer:
AB-D311-B

Möbler
Övrigt